Klipsch Reference Premiere-serie

Klipsch Reference Premiere-serie

Met het opnieuw ontwerpen van de Reference Premiere had het team van Klipsch maar één doel voor ogen: muziek uit de speakers laten knallen zodat luisteraars op deze manier dicht bij de muziek kunnen zijn en het als het ware kunnen voelen. Engineering, expertise en state-of-the-art technologie komen samen in deze lijn fantastische luidsprekers. Met het geluid van de speakers uit de serie Reference Premiere raken mensen weer verliefd op goede muziek.

De speakers uit de Reference Premiere-serie zijn voorzien van een elegant design en geweldige technologie. Klipsch heeft de luidsprekers onder meer voorzien van het Tractrix® Horn design en andere technologieën zoals Lineair Travel Suspension die geluidsverstoring tegengaan.
De vernieuwde Tractrix® Horn bevat een hoorn die aan de achterzijde cirkelvormig en aan de voorzijde vierkant is. Dit verbetert de hoge frequentierespons en -extensie, terwijl de beeldvorming en dynamiek tegelijkertijd nog krachtiger worden.

De constructie is gemaakt van samengeperst en gegoten rubber, waardoor de hoge frequenties worden gedempt voor een lagere scherpte en verbeterde geluidsdetails. Met Linear Travel Suspension wordt vervorming beperkt voor beter een gedetailleerde prestaties. Elke speaker is tevens voorzien van een sterke, flexibele grill, dat dankzij de magnetische bevestiging gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden. Hiermee kan de luisteraar zelf kiezen voor een krachtige woofer die zonder de grill opvalt of met grill juist ingetogen is.

Door de toepassing van diverse hoogstaande geluidstechnologieën wordt er een zo helder en natuurlijk mogelijk geluid gecreëerd en het resultaat mag er zijn! Klipsch Reference Premiere staat voor de idealen van de design-filosofie van Klipsch: weinig verstoring, hoge efficiëntie, lage frequentie response en een brede dynamic range. De speakers laten een reële geluidsweergave horen, maar behouden tegelijkertijd de intimiteit van een live muziekoptreden.