Havoned presenteert….. Havoned

Havoned presenteert….. Havoned

Vreemde titel voor een artikel in de Nieuwsbrief? Inderdaad. Maar het klopt! Havoned is voortdurend bezig met het presenteren en verkopen van de diverse merken, maar wat houdt dat nu eigenlijk in en wat doen we nog meer? Het was tijd voor een brochure waarin we duidelijk uitleggen wat we doen, waar we voor staan en welke merken we nu voeren.

De brochure heeft als titel Havoned – selecteur en adviseur van merken en gaat verder in op de dingen die we als bedrijf belangrijk vinden, zoals een persoonlijke aanpak en uitstekende service: we staan graag voor u als klant klaar! Daarnaast wordt er onder meer informatie gegeven over de merken en producten die we voeren en het online ordersysteem: Havonedonline.

De brochure is speciaal gemaakt voor bestaande en nieuwe klanten, zodat we kunnen laten zien waar Havoned voor staat en wat we samen met u als klant willen bereiken in de toekomst. Wilt u ook de brochure ontvangen? Dat kan! Neem daarvoor even contact op met uw accountmanager of onze binnendienst op: 0341 -35 90 50.