Havoned is de nieuwe distributeur voor Dual platenspelers

Havoned is de nieuwe distributeur voor Dual platenspelers

Per 1 mei van dit jaar mag Havoned het Duitse merk Dual toevoegen aan het assortiment voor de Benelux. Wellicht voor velen van jullie klinkt het merk Dual bekend in de oren. Het is namelijk terug van weggeweest en daar zijn wij heel blij mee!

Dual heeft in de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan in de technologie van platenspelers en dat is duidelijk te horen en te zien in de afwerking van de producten. Die jarenlange ervaring gaat helemaal terug naar de vorige eeuw. Al ver voor de oprichting van Dual in 1935 ontwierpen de broers Steidinger aandrijfsystemen voor platenspelers. Elke platenspeler die het bedrijf vanaf de start produceerde, werd voorzien van deze succesvolle, unieke Dual-motor. De platenspelers werden positief ontvangen door het publiek en na de oorlog groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming dat vele internationale successen behaalde. Hoewel het merk Dual in het verleden zijn ups en downs heeft gekend, bleef het sterke geloof in de Dual platenspeler overeind. En dankzij deze strijdvaardige houding kunnen we ook vandaag de dag genieten van deze geweldige platenspelers!

Tegenwoordig opereert het bedrijf vanuit Landsberg am Lech, Duitsland. Het Dual Design Centre is daar gevestigd en op deze locatie worden de platenspelers met veel precisie vervaardigd. Dankzij de samenwerking met regionale leveranciers voor hoogwaardige onderdelen creëert Dual platenspelers die voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende klant. Centraal in het gehele proces staat aandacht voor het verleden en de pure passie voor dit bijzondere product. De nieuwe platenspelers worden ontworpen met de meest moderne technologieën in combinatie met uitgebreide kennis en ervaring die al sinds het begin van de vorige eeuw wordt opgedaan.

Benieuwd naar de producten van Dual? Neem eens een kijkje op: www.dual.eu of vraag je accountmanager om meer informatie.