Havoned is de nieuwe distributeur van Albrecht Audio voor de Benelux

Havoned is de nieuwe distributeur van Albrecht Audio voor de Benelux

Havoned is officieel de nieuwe distributeur geworden van het Duitse audio-merk Albrecht Audio voor Nederland, België en Luxemburg. Albrecht is een bekende speler op de markt en biedt een uitgebreid assortiment radio’s en bijbehorende accessoires die voorzien zijn van de laatste technologieën.

Albrecht Audio is een Duits audiomerk en maakt onderdeel uit van Alan Electronics. Albrecht Audio biedt hoogwaardige hybride, digitale (DAB +) en internetradio’s met passende accessoires, zoals bluetooth luidsprekers en radio tuners. Het merk werd in 2003 voor het eerst geïntroduceerd met voor die tijd een nieuwe productgroep digitale en internetradio’s en staat sindsdien bekend om hoge kwaliteit en mooi design.
Het assortiment producten van Albrecht is veelzijdig te noemen. Het merk besteedt veel aandacht aan de wensen en eisen van verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Zo zijn er modellen specifiek voor de oudere radio-liefhebber ontworpen: de DR 860 en DR 865. In de speciaal daarvoor ontwikkelde senior-modus zijn alleen de functies in- /uitschakelen, volume regelen en favoriete zenders oproepen beschikbaar. Op deze radio’s kunnen instellingen dus niet per ongeluk worden gewijzigd en daarmee is verkeerde bediening uitgesloten. Daarnaast zijn er mooie, grotere tafelmodellen voorzien van een hoogwaardige afwerking van walnoot, zoals de DR 890, die geweldig zullen staan (en klinken) in elk interieur. En de kleinere radio’s in het assortiment zorgen ervoor dat je overal (ook buitenshuis) kunt genieten van jouw favoriete muziek.

Albrecht Audio maakt deel uit van Alan Electronics. Alan Electronics GmbH is een toonaangevende leverancier en fabrikant van communicatietechnologie en entertainmentelektronica voor een breed scala aan professionele en particuliere toepassingsgebieden. Opgericht in 1989, is het bedrijf vertegenwoordigd in Duitsland met vestigingen in Dreieich bij Frankfurt en in Trittau bij Hamburg. Meer informatie is te vinden op: www.albrechtaudio.nl.