Vogel’s wint IF Design Award

Vogel’s wint IF Design Award

Havoned Nieuwsbrief maart 2015 – Na de introductie door Vogel’s van een nieuwe WALL-lijn draaibare tv-steunen in een frisse witte afwerking, kunnen we nu met trots bekendmaken dat deze steunen zijn bekroond met de iF design award. Op vrijdagavond 27 februari werden in München (Duitsland) deze prestigieuze prijzen uitgereikt tijdens het jaarlijkse iF gala.

Vogel’s is buitengewoon trots dat de WALL 2345 White tv-wandsteun is bekroond met deze prijs voor productontwerp. De befaamde internationale organisatie iF is opgericht in 1953. De iF product design awards behoren tot één van de belangrijkste ontwerpprijzen ter wereld!

Wit is nog altijd een belangrijke trend in interieurontwerpen. Wanneer klanten voor witte en lichtgekleurde tv’s kiezen, willen ze ook bijbehorende accessoires in dezelfde stijl kunnen kiezen.  
Met de nieuwe Vogel’s WALL-producten met dubbele arm kunt u uw tv tot 180 graden links of rechts draaien en tot 20 graden kantelen. Ieder product van Vogel’s wordt voorgemonteerd geleverd en kan in drie eenvoudige stappen worden aangebracht. Daarnaast worden producten ondersteund door een levenslange garantie en een duurzame kwaliteit die jaren en jaren meegaat.