Dealer webshop Havoned is groot succes

Dealer webshop Havoned is groot succes

Havoned heeft onlangs een eigen webshop gelanceerd voor bestaande klanten. Een groot aantal klanten maakt nu al gebruik van het online bestelsysteem. En daarmee is deze webshop succesvol te  noemen.

“Steeds meer klanten ervaren het gemak van online bestellen bij Havoned. En daar zijn we erg blij mee. Van te voren is natuurlijk moeilijk in te schatten hoeveel klanten er over zullen stappen. Maar we zien nu dat een groot aantal klanten tevreden gebruik maakt van Havoned online. Natuurlijk staat de Binnendienst van Havoned nog steeds voor de klant  klaar voor het noteren van bestellingen en het geven van advies.”, aldus Cor Ariëns, General Sales Manager van Havoned. 
Het doel van Havoned online is bereikt.

Havoned wilde het bestelproces vereenvoudigen en ALTIJD bereikbaar maken. Via een persoonlijk account kunnen klanten niet alleen 24 uur per dag/ 7 dagen per week een bestelling plaatsen, maar ook op een overzichtelijke manier voorraden checken.

Wilt u ook gebruik maken van het Havoned Online? Ga dan nu naar: havonedonline.nl/contactus en vraag snel en eenvoudig een persoonlijk account aan. Bent u benieuwd hoe het systeem werkt en eruit ziet? Bekijk dan hier het demo-filmpje.