Cadeau-suggesties voor onder de kerstboom

Cadeau-suggesties voor onder de kerstboom

Het is al bijna kerst! Ieder jaar nemen de meeste mensen zich voor om de cadeautjes op tijd te kopen, maar soms komt het er gewoon niet van… Speciaal voor deze consumenten, die op het laatste moment nog uw winkel binnen rennen om in alle haast een cadeautje te kopen, hebben we wat leuke suggesties op een rij gezet:

SonoroRADIO
De sonoroRADIO is een design FM/DAB+ radio met Bluetooth technologie en naar onze mening de meest fijne manier om in slaap te vallen en ’s ochtends weer uitgerust wakker te worden. Een heerlijk idee in deze drukke tijden en daarom perfect als cadeau voor onder de kerstboom. Voorgeprogrammeerde relax-geluiden en de sleep modus dragen bij aan een goede nachtrust. En na een goede nachtrust kan u vol energie wakker worden met uw favoriete radiozender in DAB+ of uw eigen muziek op de mobiele telefoon via USB-aansluiting of bluetooth-verbinding.
Dankzij de speaker die aan de bovenzijde van de radio is geplaatst wordt er een zogenaamde 360° Sound Experience gecreëerd en kan de luisteraar genieten van een comfortabel, breed en rond geluid.

360fly 4k – 360 graden camera
Een andere cadeau-idee is de 360fly 4K: ’s werelds slimste 360° camera. Met één enkele lens legt de 360fly 4K je leven vast in meeslepende, interactieve 360° 4K-video. Je kunt direct delen op sociale media en alles volledig opnieuw beleven in virtual reality via de 360fly mobiele en desktop apps.
De 360° camera mist niets en verandert alles. De 360fly 4K camera biedt meerdere geavanceerde functies, zoals LIVIT live streaming. In samenwerking met LIVIT, kan elke 360fly 4K gebruiker een live stream 360° video delen op de LIVIT app. Vrienden en familie kunnen nu alle actie in real-time zien.

Oxboard
Als laastste suggestie voor onder de kertboom hebben we de OXBOARD op het lijstje staan. Oxboard is de naam van het hoverboard dat bedacht èn ontworpen is in Nederland. De combinatie van supersnelle software en een elektromotor voorzien van giroscoop zorgt ervoor dat de hoverboard in balans blijft of je nu stilstaat of aan het rijden bent.
De Oxboard is ontworpen in Eindhoven en daarmee een èchte Dutch Design. Het merk hecht enorm veel waarde aan veiligheid en daarom is dit product gemaakt van duurzame materialen met een hoogwaardige kwaliteit. De Oxboard heeft een range van maar liefst 20 km en kan snel weer opgeladen worden voor een nieuwe ronde. De Oxboard bereikt een snelheid van maximaal 15 km/uur.