360fly werkt samen met Livit voor realtime livestream video’s

360fly werkt samen met Livit voor realtime livestream video’s

Misschien komt dit wel bekend voor: u maakt een geweldige video met een action camera, maar dan moet er nog een flink aantal stappen worden ondernomen om deze te delen met familie en vrienden. Hoe leuk zou het zijn als zij meteen live met mee u kunnen kijken? Goed nieuws: dat is nu mogelijk. Voortaan kan iedereen live  meekijken op een eigen device – via de 360fly-app of met een virtual reality-bril.

Realtime meekijken met de 360fly is mogelijk dankzij een samenwerking tussen 360fly en Livit. Livit is een mobiele app waarmee je video’s streamt met je Facebook-vrienden. Een livestream opzetten voor de 360fly-camera is heel eenvoudig. Het enige dat daarvoor nodig is, is een 4G- verbinding en de Livit-app – verkrijgbaar voor Android of iOS. Vrienden en familie kunnen live mee chatten en de 360-gradenvideo live bekijken in de app of met een virtual reality-bril.

“We vinden het fantastisch om met 360fly samen te werken”, zegt Adam Blazer, directeur van Livit. “De combinatie van ons livestreaming-platform met de hoogwaardige 360fly-camera levert levensechte beelden. Het is een geweldige mobiele virtual reality-ervaring die perfect past bij de huidige trends rondom virtual reality!”