360fly introduceert ’s werelds breedste blikveld met één lens

360fly introduceert ’s werelds breedste blikveld met één lens

Verbreed je horizon met deze hoogwaardige 360-graden actiecamera, bewerk video’s en deel ze direct en eenvoudig via social media. De 360fly heeft een uniek design met slechts één lens. Hiermee maakt u in een handomdraai geweldige HD-panoramavideo’s, die snel en gemakkelijk bewerkt en gedeeld kunnen worden via social media. Of u nu uit een vliegtuig springt, duikt in een tropische oceaan, halsbrekende toeren uithaalt op de mountainbike of snowboard; de 360fly legt het probleemloos vast.

Shoot, share en swipe.
Iedereen wil actie en deze direct delen met vrienden. De meeste actiecamera’s hebben geen ogen in hun ‘achterhoofd’. Hierdoor kan het èchte actiegevoel nooit met vrienden worden gedeeld. De 360fly is een 360-gradencamera met ‘s werelds breedste blikveld. Het apparaat neemt 360° horizontaal en 240° verticaal op, in een resolutie van 1504 x 1504 (2,26 megapixels). De 360fly is bovendien waterdicht tot 35 meter diepte, heeft 32 GB intern geheugen (SD-kaart dus niet nodig) en weegt slechts 138 gram.

Virtual Reality
Stream uw extreme acties via wifi of Bluetooth direct naar de smartphone. De speciale en gratis 360fly-app maakt het mogelijk om direct video’s af te spelen, te bewerken en online of op social media te delen. De app fungeert daarnaast als beeldzoeker, afstandsbediening en editor voor de camera. En het is mogelijk de 360fly met één druk op de knop samen te laten werken met Google Cardboard en andere vergelijkbare VR-headsets. Daarmee wordt virtual reality ineens voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Kijk omhoog, omlaag, naar links en naar rechts en creëer een levensechte, interactieve ervaring.

Accessoires voor de 360fly
Bevestig de 360fly eenvoudig op een helm, het stuur van de fiets, de motorkap van een auto of speedboot of iets anders en leg alles haarscherp, panoramisch vast. Met de accessoires van 360fly, die apart verkrijgbaar zijn, wordt het opnemen van fantastische 360 graden beelden mogelijk in elke situatie:
360fly Suction Cup Mount: met de 360fly montagebeugel met zuignap kunt u uw camera eenvoudig bevestigen op elk glad oppervlak, bijvoorbeeld op de motorkap van een auto of op de boeg van een boot. Zo kunt u uw camera overal plaatsen.
360fly Handlebar Mount: de stevige 360fly stuurmontagebeugel past op een breed scala van sturen en stangen, inclusief ronde en ovale stangen. Zo kunt u elke rit vastleggen vanuit elke kijkhoek en elk oogpunt.
360fly Vented Helmet Strap Mount: met de 360fly geventileerde helmbevestiging kunt u uw bewegingen tijdens fietsen, hardlopen en andere activiteiten vastleggen in levensechte, interactieve 360°-video’s.
360fly Tripod Adapter: zet uw 360fly op stevige poten met deze statiefadapter, waarmee u uw camera op de meest gebruikte statieven kunt bevestigen.
360fly Action Cam Adapter: maak optimaal gebruik van de meeste accessoires en montagebeugels die u al hebt met de 360fly Action camera-adapter. De 360fly Action Cam Adapter wordt standaard meegeleverd.

Wilt u uw assortiment action camera’s uitbreiden met de spectaculaire 360fly? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger om de mogelijkheden te bespreken.

 

www.360fly.com